“Φωνάζει” για μεταγραφική ενίσχυση ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σε έναν μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και ο ΟΦΗ θα πρέπει τις επόμενες μέρες να ενισχυθεί σημαντικά, ώστε να διεκδικήσει την είσοδό του στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος και την πέμπτη θέση, όπως είχε πει ο Τραϊανός Δέλλας στην “πρώτη” της ομάδας στο ΒΑΚ.

Το πρώτο δείγμα του ΟΦΗ στο φιλικό με την Μπέβερεν, έδειξε οτι ο ΟΦΗ θα πρέπει να ενισχυθεί και άλλο μεταγραφικά σε θέσεις που “πονάει” (κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή) με παίκτες που θα κάνουν την… διαφορά.

Το αποτέλεσμα (ήττα με 3-0) στον χθεσινό (16/7) αγώνα στο Schiedam είναι δευτερευούσης σημασίας, αφού επρόκειτο για ένα… ξεμούδιασμα, με τα πόδια των παικτών της κρητικής ομάδας να είναι βαριά από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει… μέλλον, αλλά θα πρέπει να κοιτάξει το παρόν και να ενισχυθεί σημαντικά, ώστε να διεκδικήσει την είσοδό του στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος και την πέμπτη θέση, όπως είχε πει ο Τραϊανός Δέλλας στην “πρώτη” της ομάδας στο ΒΑΚ.

Χθες ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στον ΣΠΟΡFM 104,2 ανέφερε σχετικά: 

“Σίγουρα περιμένω και την ενίσχυση, προσπαθούμε να βρούμε παίκτες, η αγορά είναι πολύ περίεργη φέτος. Ψάχνουμε φέτος, είμαστε σε επαφές».

Μην ξεχνάμε οτι σε έναν μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ( ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Opap Arena στις 17 ή 18 Αυγούστου) και μέχρι τις 31/8 θα έχουν διεξαχθεί τρεις αγωνιστικές, οπότε θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες που θα μπουν αμέσως στην ομάδα και να μην χαθεί χρόνος.

Επόμενο φιλικό για την κρητική ομάδα είναι με αντίπαλο τη βέλγικη Beerschot (στην Αμβέρσα) την Παρασκευή (19/7) στις 21.30 (ώρα Ελλάδας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook