Υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Τιάγκο Νους

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, το ρεπορτάζ από την Αργεντινή αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Τιάγκο Νους ισχύει, καθώς ο παίκτης είναι εδώ και καιρό στόχος της ομάδας.

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Αργεντινός εξτρέμ Τιάγκο Νους βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, το ρεπορτάζ των Αργεντινών ισχύει, αφού ο Νους είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ για μία από τις θέσεις των εξτρέμ. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται προσπάθεια να κλείσει άμεσα και να ταξιδέψει στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Μανώλης Σαρρής μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡFM 104,2 συνομιλώντας με τους Μανώλη Θέμελη και Νίκο Μαρκάκη, ότι οι παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΟΦΗ είναι ενεργοί, έχοντας δηλαδή συμβόλαιο με ομάδα.

Ποιος είναι ο Τιάγκο Νους

Ο Τιάγκο Νους είναι ένας 23χρονος Αργεντινός δεξιός εξτρέμ, με ύψος 1,72μ. και δεξιοπόδαρος. Ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής, την Αρχεντίνος Τζούνιορς και την φετινή σεζόν αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Σέντραλ Κόρντομπα, έχοντας πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές και σημειώνοντας 1 γκολ και μία ασίστ.

Ο γεννημένος το 2001 ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Αργεντινής, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των CD Εσπανιόλ, Ατλέτικο Ραφαέλα, Αρχεντίνος ΙΙ, Αρχεντίνος Τζούνιορς και Σέντραλ Κόρντομπα. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 12 Μαΐου, κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Τιάγκο Νους σε δράση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook