Video | Δέλλας: «Όταν είσαι προπονητής έχεις πολλά να διαχειριστείς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο legend Τραϊανός Δέλλας μίλησε για το ιστορικό παιχνίδι αλλά απάντησε και στο ερώτημα αν είναι δυσκολότερο να μαρκάρει τον Κόλερ ή να είναι προπονητής στον ΟΦΗ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ιστορικού παιχνιδιού της Εθνικής του 2004 απέναντι στους UEFA All Stars και δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την συνάντηση όλων των διεθνών του 2004.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το να είσαι παίκτης είναι δύσκολο πλέον για εμάς. Αλλά όπως και έχει όποτε βρισκόμαστε με την ομάδα και με αυτά τα παιδιά περνάμε καλά. Νομίζω ότι ίσως, να ήταν και το τελευταίο μας παιχνίδι όλοι μαζί.

Φτάσαμε 20 χρόνια από τότε, το ευχαριστηθήκαμε, παίξαμε απέναντι και θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια, απέναντι σε μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος. Είδατε πως η UEFA κατέβασε μία πολύ δυνατή ομάδα για να μας κερδίσει.

Το συναίσθημα όταν βρισκόμαστε με αυτά τα παιδιά είναι πάντα μοναδικό και θα παραμείνει έτσι».

Αν για να χάσει η Εθνική θα πρέπει να παίξει μία μία dream team Ευρώπης: «Αλήθεια είναι. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχουμε χάσει σαν Legends. Αλλά είναι μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε όλοι μαζί, με τον προπονητή μας, στη πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του βήματα σαν προπονητής και ποδοσφαιριστής και ήταν μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε μαζί του».

 

Για τους Έλληνες φιλαθλους που έδωσαν το παρών από ολόκληρη την Γερμανία: «Είναι ξεχωριστό συναίσθημα, ο κόσμος αξίζει συγχαρητήρια. Να έρθει μέσα στο καλοκαίρι να δει παλαιμάχους είναι μεγάλη χαρά. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που ήρθαν».

Ποιος κρατιέται πιο καλά;

«Αυτοί που έβγαλαν 90λεπτο!»

Τι είναι πιο δύσκολο, να μαρκάρεις παίκτες όπως ο Κόλερ ή ο Ρονάλντο ή να προπόνεις μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ:

«Είναι διαφορετικά πράγματα. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής σου πονάνε τα πόδια και το κορμί, όταν είσαι προπονητής σου πονάει το κεφάλι σου, γιατί έχεις πολλά να διαχειριστείς. Και τα δύο είναι πολύ ενδιαφέροντα και μέσα από αυτό θέλω να εξελιχθώ για τη συνέχεια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook