ΟΦΗ: Μετά τον Φλιπονό – Ακολουθεί ο εξτρέμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η πώληση του Γκλάζερ στη Νίζνι, μπαίνει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Αλεξάντρ Φλιπονό και ακολουθεί η απόκτηση του εξτρέμ.

Πριν μια εβδομάδα o Tραϊανός Δέλλας είχε πει ότι στόχος είναι η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΟΦΗ ωστόσο στην πορεία προέκυψε το ενδιαφέρον και εν τέλει η πώληση του Νταν Γκλάζερ στη Νίζνι. Ο ΟΦΗ έχοντας κάνει προεργασία ώστε να είναι πανέτοιμος στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ισραηλινού είχε προχωρήσει την υπόθεση απόκτησης του Αλεξάντρ Φλιπονό που πρόκειται να είναι ο αντικαταστάτης του στην μεσαία γραμμή.

Πλέον, καθώς η μεταγραφή του 24χρονου Γάλλου αναμένεται να κλείσει άμεσα, κινούνται στον ΟΦΗ ώστε να προχωρήσουν στην μεταγραφή και του εξτρέμ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχουν επιλογές που έχουν ξεχωρίσει το τμήμα scouting και έχουν γίνει ήδη οι εισηγήσεις προς τον Τραϊανό Δέλλα και αναμένονται εξελίξεις.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να κλείσει άμεσα και η απόκτηση ενός εξτρέμ και οι επιλογές προέρχονται από το εξωτερικό.

Προσώρας φαίνεται ότι χρονικά πάει πιο πίσω η υπόθεση απόκτησης του στόπερ καθώς παρότι υπήρχε ο αρχικός στόχος για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, ο Δέλλας θέλει να εξετάσει και άλλες επιλογές αφού η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει ήδη με τέσσερις στόπερ (Χνάρης, Χριστόπουλος, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος). Είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ κινείται εδώ και καιρό για την εύρεση του αντικαταστάτη του Πραξιτέλη Βούρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook