Super League 1: Πιθανή η μετάθεση της σέντρας για τις 24 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η οριστική απόφαση πρόκειται να παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα όπου και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών.

Αύριο το απόγευμα συνεδριάζει η Λίγκα με βασικό θέμα συζήτησης την επικείμενη αλλαγή format του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν πως η πλειοψηφία των 14 ΠΑΕ πρόκειται να το υπερψηφίσει. Ωστόσο αυτή η εξέλιξη δεν αποκλείεται να φέρει μετάθεση της σέντρας του πρωταθλήματος για μια εβδομάδα μετά. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Super League 1, το πρωτάθλημα πρόκειται να ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το metrosport.gr είναι πολύ πιθανό να μετατεθεί κατά μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα στις 24 του μήνα.

Οι λόγοι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι: Πρώτον διότι υπήρχε νομικό κώλυμα που δεν επέτρεπε σέντρα αν δεν συμπληρωθεί ένας μήνας από τις εκλογές της ΕΠΟ (σ.σ 22 Ιουλίου), δεύτερον διότι τα παιχνίδια πλέον γίνονται 32 από 36 που ήταν πέρυσι και τρίτον για να μπορέσουν να «εξυπηρετηθούν» ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ που δίνουν κρίσιμους προκριματικούς αγώνες τον Αύγουστο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook