ΟΦΗ: Κλείνει άμεσα ο αμυντικός μέσος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την επόμενη μεταγραφή του που όλα δείχνουν πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Νταν Γκλάζερ.

Προ των πυλών του ΟΦΗ βρίσκεται η πέμπτη φετινή μεταγραφή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή που προορίζεται για την αναπλήρωση του κενού που αφήνει ο Νταν Γκλάζερ φεύγοντας για την Ρωσία και τη Νίζνι.

Όπως έγραψε χθες το απόγευμα το Gentikoule, ο ΟΦΗ είχε κάνει αρκετή προεργασία στο θέμα της εύρεσης του αμυντικού χαφ αφού η αποχώρηση του Νταν Γκλάζερ αποτελούσε κοινό μυστικό και το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Από την στιγμή που βρέθηκε η Νίζνι, στον ΟΦΗ έβαλαν στην τελική ευθεία την υπόθεση απόκτησης του αμυντικού χαφ και πλέον όλα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών η ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από χώρα της Ευρώπης δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο και πλέον από την στιγμή που η μετακίνηση του Γκλάζερ στην Ρωσία είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αποφάσισαν στον ΟΦΗ να το προχωρήσουν άμεσα.

Μάλιστα εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι το τέλος της εβδομάδας και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ να ενσωματωθεί στην αποστολή που θ’ αναχωρήσει για την Ολλανδία την ερχόμενη Παρασκευή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook