Η προεργασία για τον αντί – Γκλάζερ και οι τελικές επαφές μέχρι την μεταγραφή του Ισραηλινού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχοντας εκτιμήσει το μέλλον της υπόθεσης του Ισραηλινού αμυντικού μέσου, έχει κάνει ήδη προεγασία για την αντικαταστάση του κενού που αφήνει φεύγοντσας για την Ρωσία.

Η αποχώρηση του Νταν Γκλάζερ από το ρόστερ του ΟΦΗ φαινόταν ότι θα ερχόταν αργά ή γρήγορα. Προφανώς και η πλευρά του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή βλέποντας ότι εκείνος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τραϊανού Δέλλα ήθελε να τρέξει τις διαδικασίες για να βρει ομάδα άμεσα και να μην μείνει εκτός ποδοσφαιρικής αγοράς.

Από την στιγμή που στον ΟΦΗ γνώριζαν ότι ήταν θέμα χρόνου να φτάσει πρόταση για τον Νταν Γκλάζερ που μπορεί στην Ελλάδα να μην έκανε την διαφορά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για μέτριο ποδοσφαιριστή, είχαν φροντίσει να κάνουν μια προεργασία εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θέλουν για αντικαταστάτη του Γκλάζερ και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις, μόλις όμως πρώτα ολοκληρωθεί η διαφαινόμενη μεταγραφή του Ισραηλινού στη Νίζνι. Άλλωστε όπως γράψαμε και νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας η μετακίνηση του Γκλάζερ από την Ελλάδα και τον ΟΦΗ για την Ρωσία και τη Νίζνι φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία και μάλιστα είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην μπει καν στο αεροπλάνο για την Ολλανδία που θ’ αναχωρήσει από την Κρήτη το πρωί της Παρασκευής.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του αντικαταστάτη του Νταν Γκλάζερ θα σημειωθούν ανάλογα από το πόσο γρήγορα θα κινηθούν και εκείνες της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στη Νίζνι οπότε δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook