Η επιστροφή του ΟFI TV στην Ολλανδία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η απόφαση της Cosmote για να μην μεταδώσει τα φιλικά και η προσπάθεια του ΟΦΗ ώστε ο κόσμος της ομάδας να μην μείνει δίχως εικόνα από την Ολλανδία.

Παρότι το αρχικό πλάνο της συνδρομητικής τηλεόρασης ήταν να μεταδώσει ζωντανά όλα τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ στην Ολλανδία, εσωτερικά θέματα της Cosmote Tv είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή κατεύθυνσης και τελικά θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη σε εκείνο με την Μπρέντα που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου.

Στον ΟΦΗ, έχοντας ενημερωθεί πρόωρα, για την αλλαγή στάσης του συνδρομητικού καναλιού που αφορά αποκλειστικά δικά της ζητήματα φρόντισαν να έρθουν έγκαιρα σε συννενόηση με εταιρείες παραγωγής που εδρεύουν στην Ολλανδία προκειμένου ο κόσμος της ομάδας να μην μείνει δίχως εικόνα από τα άλλα δύο φιλικά – που είναι πολύ πιθανό να γίνουν και τρία.

Έτσι, στον ΟΦΗ κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν άμεσα όλες τις λεπτομέρειες της τηλεοπτικής μετάδοσης προκειμένου μέσα από το κανάλι του club στο Youtube να υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση – και εντελώς δωρεάν βεβαίως – των φιλικών παιχνιδιών με αντιπάλους την Μπέβερεν (16/7) και Μπέρσοτ (19/7).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook