Pic + video | “Ο ΟΦΗ θέλει τον Νahuel Lujan”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δημοσίευμα από την Χιλή αναφέρει πως ο 28χρονος επιτελικός μέσος που ήταν συμπαίκτης του Γαγιέγος στην Ουνιβερσιτάδ, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ.

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός που αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως κεντρικός μέσος αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Αργεντινής με την φανέλα της Σαν Μιγκέλ αφού τα προηγούμενα χρόνια ανήκε στην Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε. Μάλιστα ήταν συμπαίκτης του Λουίς Φελίπε Γαγιέγος ενώ τον περασμένο Ιανουάριο έλυσε το συμβόλαιο του με τους Χιλιανούς προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και να κάνει ένα ποδοσφαιρικό restart.

Πήγε στην Σαν Μιγκέλ και την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής όπου ήταν μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Λίγκας και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μετά από μια εξαιρετική σεζόν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και άλλων συλλόγων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοστελίδα minutoencancha.com o πρώην ποδοσφαιριστής της Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε “μετά την αποχώρηση του από τον σύλλογο, έλαμψε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με την Σαν Μαρτίν με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ αλλά και άλλων συλλόγων της Ευρώπης.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που φέτος έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Σαν Μαρτίν σε 21 παιχνίδια παίζοντας κυρίως στην θέση “10” έχοντας πετύχει και δύο γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook