Κάτι τρέχει με Γκλάζερ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού μέσου να διαψεύδει το ενδιαφέρον της Νίζνι όμως φαίνεται πως σύμφωνα με τα δεδομένα των τελευταίων ημερών κάτι γίνεται με το μέλλον του Νταν Γκλάζερ στον ΟΦΗ.

Ο Ισραηλινός μέσος έτσι και αλλιώς εδώ και αρκετό καιρό δείχνει να ψάχνεται και ο ίδιος για το μέλλον του από την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας έχει δείξει πως δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Στον ΟΦΗ δεν θα έλεγαν όχι σε μια πρόταση που θα ερχόταν για την αποχώρηση του, αφού αφενός θα γλύτωνε ένα σημαντικό συμβόλαιο όπως ειναι αυτό του Γκλάζερ και αφετέρου θα έκανε ακόμα πιο εύκολη την ζωή του με την αποχώρηση του.

Από την στιγμή που ο Ισραηλινός μέσος δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, καθώς ως τέτοιος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε, είναι δεδομένο πως εδώ και αρκετό καιρό είχε ενημερωθεί ο εκπρόσωπος του προκειμένου να φέρει μια ικανοποιητική πρόταση. Άλλωστε ο Γκλάζερ έχει στο Ισραήλ ένα ιδιαίτερα σημαντικό όνομα που θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του ενώ στην Ρωσία επιμένουν πως η ομάδα του πρώην προπονητή του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς τον έχει στο στόχαστρο.

Όπως και να’ χει φαίνεται πως τα τελευταία 24ωρα κάτι τρέχει με τον Ισραηλινό και το μέλλον του στον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να προκύψουν άμεσα εξελίξεις αφού την ίδια ώρα η ομάδα φαίνεται πως έχει βγει στην αγορά για την άμεση αντικατάσταση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook