Pics + Video | Μια μαγική, Ομιλίτικη και άκρως οπαδική βραδιά στις Αρχάνες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια πανέμορφη βραδιά ασπρόμαυρη και Ομιλίτικη, η Κεντρική Λέσχη της Θύρας 4 και η Θύρα 4 Αρχανών που γιόρτασε τα 15 χρόνια λειτουργίας της διοργάνωσαν ένα μοναδικό γλέντι στις Αρχάνες με τον Γιώργο Γλυκοκόκαλο να τραγουδάει για πρώτη φορά το τραγούδι που γράφτηκε για τα 100 χρόνια ζωής του ΟΦΗ.

Στο κέντρο “Άμπελος” στις Αρχάνες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής το Κρητικό γλέντι που συνδιοργάνωσαν η Κεντρική Λέσχη της Θύρας 4 και η Θύρα 4 Αρχανών που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσης της.

Σε μια βραδιά που ήταν άκρως Ομιλίτικη και το κέντρο να είναι ασφυκτικά γεμάτο από φίλους του ΟΦΗ, όλοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες βάζοντας από νωρίς… φωτιά και στο καλοκαίρι και δείχνοντας τις προθέσεις του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε ένα κέντρο ασφυκτικά γεμάτο από τον κόσμο του ΟΦΗ, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο δύο ξεχωριστές μορφές της ιστορίας του ποδοσφαιρικού τμήματος που συνέβαλαν τα μέγιστα: Κώστας Χανιωτάκης και Μανώλης Δερμιτζάκης που φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ για περισσότερα από 10 χρόνια.

Όπως παράλληλα τιμήθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης για την προσφορά του στον σύλλογο με τον ίδιο να παραλαμβάνει συγκινημένος την τιμητική πλακέτα.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν το τραγούδι που τραγούδησε ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος για τα 100 χρόνια ζωής του ΟΦΗ που ακούστηκε πρώτη φορά και αναμένεται να ηχρογραφηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα οπότε και θα κυκλοφορήσει από τον δημοφιλή Κρητικό καλλιτέχνη και γνωστό για τα “ασπρόμαυρα” συναισθήματα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook