Τοπαλίδης: «Μπορεί να πετύχει στον ΟΦΗ ο Δέλλας – Πάντα αναφέρεται στον Τραϊανό ο Ρεχάγκελ»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στο ιστορικό EURO 2004 Γιάννης Τοπαλίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡFM 104,2 και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον προπονητή του ΟΦΗ, Τραϊανό Δέλλα.

Με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από το έπος του 2004 όπου η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει το EURO στην Πορτογαλία, ο βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στη συγκεκριμένη διοργάνωση Γιάννης Τοπαλίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡFM 104,2 και την εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή. Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τοπαλίδης αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχία του 2004, όσο και στον προπονητή του ΟΦΗ Τραϊανό Δέλλα που όπως τόνισε τον πιστεύει πάρα πολύ.

Όσα είπε ο Γιάννης Τοπαλίδης:

Για το EURO 2004: «Αυτό που μας ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο είναι ότι βλέπεις ακόμα πόσο ενθουσιασμό έχει ο κόσμος για την κατάκτηση του EURO 2004. Ο κόσμος έχει τέτοια χαρά για όσα ζήσαμε το 2004 ακόμα και σήμερα και το θαυμάζουμε αυτό. Σήμερα (σ.σ. χθες 04/07) συναντηθήκαμε με τους παίκτες ξανά όλοι μαζί, μετά πήγαμε στον πρωθυπουργό, και ο ενθουσιασμός φαίνεται. Δεν περιγράφεται το τι ζήσαμε τότε με λόγια. Είναι κάτι που έπρεπε να το ζήσεις για να το καταλάβεις, το λέω και ανατριχιάζω».

Για το φιλικό στο Έσεν: «Ο Ότο πάντα ρωτάει σε τι κατάσταση είναι ο Δέλλας. Μας λέει ¨Δεν θέλω να είμαστε καλά, θέλω να κερδίσουμε¨, είναι παθιασμένος. Μετά από 20 χρόνια θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, θα παίξουμε το φιλικό αλλά το βλέπουμε ως επίσημο. Θα είναι μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως ο Φίγκο, ο Ματεράτσι και πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. H έδρα μου είναι στην Στουτγκάρδη, που βρίσκεται 450 χιλιόμετρα από το Έσεν και ξέρω ότι θα έρθουν πολλοί Έλληνες για να δουν το παιχνίδι».

Για τον Τραϊανό Δέλλα: «Πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει στον ΟΦΗ. Ακόμα και σήμερα το λέει ο Ότο, ο Δέλλας ήταν ένας παίκτης που είχε πολύ μεγάλη συμβολή στην επιτυχία μας. Σαν προπονητής τα πήγε πολύ καλά πέρυσι με τον ΟΦΗ. Πολλές φορές ένας προπονητής εξαρτάται από τους παίκτες, αλλά βέβαια τον πιστεύουμε. Ο Ρεχάγκελ πάντα αναφέρεται στον Δέλλα όταν μιλάει».

Ο Γιάννης Τοπαλίδης με τον Ότο Ρεχάγκελ στο EURO 2004

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook