Δυνατό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας από τον ΟΦΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με παιχνίδι στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ ενώνει τις δυνάμεις του με το ΚΕΘΕΑ διοργανώνοντας φιλικό παιχνίδι στο ΒΑΚ μεταξύ μικτών ομάδων, αποτελούμενων από τους αθλητές της Κ19 του ΟΦΗ και της ομάδας ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας

Με έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα μεταξύ μικτών ομάδων, αποτελούμενων από τους αθλητές της Κ19 του ΟΦΗ και της ομάδας ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα ξεκινήσουν οι δράσεις ανάμεσα στον Όμιλο και το κέντρο, στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων, νόμιμων και παράνομων. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στόχος είναι η καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Ο αγώνας θα είναι ανοικτός για το κοινό και αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ, Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ»

Με στόχο να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας αλλά και οποιασδήποτε μορφής εξάρτησης, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενώνει τις δυνάμεις της με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και συνδιοργανώνει φιλικό αγώνα την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 19:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μεταξύ μικτών ομάδων, αποτελούμενων από τους αθλητές της Κ19 του ΟΦΗ και της ομάδας ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Ο αγώνας αυτός σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, οι οποίες γίνονται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της ΠΑΕ ΟΦΗ και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, με την ομάδα μας να τάσσεται στο πλευρό του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων, νόμιμων και παράνομων. Με δεδομένο ότι την τελευταία διετία στη χώρα μας παρατηρείται ραγδαία αύξηση της οπαδικής βίας με ταυτόχρονη συνύπαρξη χρήσης ουσιών από νέα άτομα και άλλων μορφών εξαρτήσεων, οι συνέργειες Φορέων και Συλλόγων αποτελούν αναγκαία πολιτική πρόληψης, ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης της κοινωνίας.

Ο αγώνας θα είναι ανοικτός για το κοινό και αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας έτσι ώστε η “αλυσίδα” ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης και βίας να γίνει ακόμα πιο ισχυρή!

Να σημειωθεί ότι τη δράση στηρίζουν οι εταιρίες «Cosmos Sport» και «ΝΕΡΟ ZARO’S».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook