Απάντησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας ΟΦΗ Β’ ο Δέλλας

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στην πιθανότητα να δημιουργηθεί μια Β’ ομάδα του ΟΦΗ η οποία θα αγωνίζεται στην Super League 2

Στο πλαίσιο των δηλώσεων που παραχώρησε στην πρώτη ανοικτή προπόνηση του ΟΦΗ, ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μια Β’ ομάδα του ΟΦΗ η οποία θα αγωνίζεται στην Super League 2, όπως έχει συμβεί με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, και από φέτος τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως τόνισε, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα μέσα στα επόμενα χρόνια και όχι άμεσα, καθώς ο οργανισμός δεν είναι ακόμα έτοιμος να υποστηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα.

Όσα είπε ο Δέλλας: «Νομίζω αυτό αφορά περισσότερο διοικητικά την ομάδα. Μία Β ομάδα για τον ΟΦΗ που ακόμα χτίζει από κάτω, νομίζω ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει στα επόμενα χρόνια, γιατί ακόμα δεν νομίζω ότι είναι ακόμα έτοιμος ο οργανισμός να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει με παιδιά μόνο από τον ΟΦΗ. Με παιδιά από την Κρήτη και την Περιφέρεια, που βλέπετε ότι οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν και βρίσκουν από όλη την ομάδα.

Στόχος δικός μου είναι, αν τα παιδιά μου δώσουν την δυνατότητα, να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν το βήμα παραπάνω. Οι πιτσιρικάδες όμως θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να μπουν σε δομημένες ομάδες. Το να βάλουμε πιτσιρικάδες για να τους βάλουμε απλά να παίξουν, δεν έχει νόημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook