Δέλλας: «Στόχος η 5η θέση – Να βρεθούμε ψηλά»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στην πιθανή αλλαγή του φορμάτ του πρωταθλήματος τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στόχος του ΟΦΗ είναι η 5η θέση

Για το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος μίλησε στην πρώτη ανοικτή προπόνηση του ΟΦΗ ο Τραϊανός Δέλλας, με τον τεχνικό της ομάδας να αναφέρει ότι στόχος για φέτος είναι η 5η θέση και η διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγής του φορμάτ του πρωταθλήματος, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε: «Περιμένω κι εγώ να δω αν θα γίνει η συγκεκριμένη αλλαγή. Αν γίνει, νομίζω ότι εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε και περισσότερο στην πέμπτη θέση. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αυτό που μετράει για εμένα είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουμε καθημερινά εδώ. Να κάνουμε αυτό το γκρουπ συμπαγές, να δουλεύουμε καθημερινά και τότε νομίζω ότι η χρονιά θα κυλήσει καλά. Στόχος του ΟΦΗ πρέπει να είναι να βρίσκεται ψηλά. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα καλό γκρουπ, που θα ξέρει τι ζητάει σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το βασικό. Πρέπει να φτιάξουμε μία καλή ομάδα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε:

«Η σκέψη είναι να φτιάξουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και να έχουν μία διάρκεια κατά την διάρκεια της σεζόν. Να κλείσουμε το μεταγραφικό κομμάτι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και η καινούρια σεζόν να μας βρει όσο το δυνατόν πιο καλούς γίνεται. Θέλω φέτος μία ομάδα που θα παίζει με ισορροπία, να είμαστε δυνατοί, τουλάχιστον στην έδρα μας. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Πρέπει να κοιτάζουμε και το παρελθόν για να μαθαίνουμε για το μέλλον. Το σπίτι μας πρέπει να το προστατεύουμε ακόμα καλύτερα. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι παιχνίδια στα οποία πρέπει να παίρνεις κάτι, και όχι να πηγαίνεις να παίζεις για να παίζεις».

Για το νέο χορηγό είπε: «Καταλαβαίνετε ότι αλλάζουν πολλά στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό σκέλος της ομάδας. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που εξελίσσεται, μεγαλώνει, κι αυτό νομίζω ότι είναι προς όφελος και της πόλης και της ίδιας της ομάδας και θα πρέπει να είναι περήφανος ο κόσμος. Είναι μία ομάδα που εξελίσσεται συνεχώς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook