Στις 19.00 η “πρώτη” του ΟΦΗ στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, που θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίστηκε χθες (2/7) με το 2ο γκρουπ να πραγματοποιεί το πρωί τα εργομετρικά του, ενώ το απόγευμα το… μενού είχε γυμναστήριο και ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης.

Σήμερα (3/7) οι “ασπρόμαυροι” έχουν ξανά δύο προπονήσεις.Η πρώτη στις 8.00 το πρωί και η δεύτερη στις 19.00 το απόγευμα.

Η απογευματινή προπόνηση θα είναι ουσιαστικά η “πρώτη” της ομάδας και θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. (όχι για τους φιλάθλους), ενώ θα πραγματοποιηθούν και δηλώσεις.

Το παρών θα δώσει και ο Μπόρχα Γκονζάλεθ, που παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο (29/6) και έρχεται σήμερα (3/7) στο Ηράκλειο, αλλά και τα άλλα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος και Χριστόπουλος) της κρητικής ομάδας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι τις 11 Ιουλίου και την επόμενη μέρα η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Όοστερμπεκ, όπου θα παραμείνει εκεί για 14 μέρες για να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook