Χριστόπουλος: «Έχω νιώσει δέος ως αντίπαλος από τον λαό του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Γιάννης Χριστόπουλος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Όμιλο ως ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΟΦΗ, τον Τραϊανό Δέλλα και τον κόσμο της ομάδας ο Γιάννης Χριστόπουλος κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Όμιλο. Μεταξύ άλλων μάλιστα τόνισε ότι έχει νιώσει δέος ως αντίπαλος στο «Γεντί Κουλέ», ενώ παράλληλα είπε ότι κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, είναι μία ιστορική ομάδα. Από την μεριά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, και με τη δουλειά μου θα δείξω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και στον κόσμο. Έχω έρθει ως αντίπαλος στην έδρα του ΟΦΗ και έχω νιώσει δέος από τον λαό του. Περιμένω τώρα ως παίκτης να βιώσω κάτι ανάλογο. Η εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει τόσο ο προπονητής όσο και το τεχνικό επιτελείο είναι μαγική, μου εξήγησαν το πλάνο. Από την πρώτη στιγμή που κάτσαμε κάτω και τα άκουσα όλα αυτά, δεν υπήρχε άλλη επιλογή» είπε αρχικά ο νέος παίκτης του ΟΦΗ που στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εννοείται ότι κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Αν δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να με εξελίξει παραπάνω, δεν θα το επέλεγα καθόλου. Είναι μία ιστορική ομάδα ο ΟΦΗ και ο προπονητής είναι ένας από τους κορυφαίους στόπερ που υπήρξαν. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να εξελιχθώ και ο ίδιος, και η ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook