Το όχι στον Αστέρα, η επιμονή του Ράσταβατς και ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Χριστόπουλος πρόκειται ν’ αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και το Gentikoule καταγράφει το ρεπορτάζ για τον 24χρονο στόπερ.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ο επόμενος παίκτης μετά τους Τσιλιανίδη, Πασαλίδη, Ριέρα που πρόκειται να κάνει το δρομολόγιο Tρίπολη – Ηράκλειο. Ο Χριστόπουλος σε αντίθεση με τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών των Αρκάδων παίρνοντας εκεί, με εξαίρεση μια παρουσία στην Κροατία και την Σλάβεν Μπελούπο, όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Όπως γράψαμε και το πρωί, ο Χριστόπουλος αποτέλεσε τον βασικό μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ, κόντρα σε ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας από την Αθήνα, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας πιστεύει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί ν’ αποτελέσει μια σημαντική επιλογή για το κέντρο της άμυνας έχοντας χαρακτηριστικά που μπορούν να τον εξελίξουν σε βασικό ποδοσφαιριστή.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην Τρίπολη, είχε πρόταση ανανέωσης από τους Αρκάδες που ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους με τον ίδιο να είναι αμετακίνητος από την πρώτη στιγμή και κυρίως από όταν έγινε σίγουρο ότι θα παραμείνει στον πάγκο τους ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έδειξε καθόλου εμπιστοσύνη στον υψηλόσωμο στόπερ (1,91) με αποτέλεσμα να του δώσει μικρό χρόνο συμμετοχής την προηγούμενη σεζόν. Παρότι οι Αρκάδες του έκαναν πρόταση για να ανανεώσει, εκείνος απάντησε εξαρχής αρνητικά οπότε και μπήκε στα ραντάρ του ΟΦΗ από πολύ νωρίς. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν εδώ και αρκετές εβδομάδες, άλλωστε ήταν δεδομένο πως ο Λουκάο δεν θα συνέχιζε, με τον ίδιο να λέει ναι στην πρόταση του ΟΦΗ δίχως να το σκεφτεί δείχνοντας και ο ίδιος ότι ήθελε πάρα πολύ να έρθει στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook