Την περίπτωση του Γιάννου εξετάζει ο Πανιώνιος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πανιώνιος με την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη προχώρησε στην πρώτου του επίσημη ανακοίνωση ενόψει της νεας αγωνιστικής περιόδου.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο αναφορικά με τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, κάτι που έχουν αναφέρει δημόσια τόσο ο νέος επενδυτής της ΠΑΕ, Κώστας Ρούπτσος, όσο και ο team manager της ομάδας, Μάριος Μπίλιος.

Οι άνθρωποι της διοίκησης και το τεχνικό τιμ καθημερινά εξετάζουν πολλές περιπτώσεις υπόψηφιων μεταγραφικών στόχων, με σκοπό να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας.

Μία θέση στην οποία έχουν δώσει βάση είναι αυτή του επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr στην σχετική «λίστα» βρίσκεται –μεταξύ άλλων- και το όνομα του Απόστολου Γιάννου.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως θυμόμαστε όλοι, έχει αγωνιστεί ξανά με επιτυχία στον Ιστορικό την διετία 2013-2015, όπου συνολικά μέτρησε 72 συμμετοχές με 16 γκολ.

Από εκεί και πέρα έχει κάνει μία πολύ καλή καριέρα, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, αλλά και σε ομάδες του εξωτερικού. Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Ηλιούπολης στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο Γιάννου, λοιπόν, είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση για την ενίσχυση του Πανιωνίου στην επιθετική γραμμή, την οποία εξετάζουν οι κυανέρυθροι και μένει να φάνει στο επόμενο χρονικό διάστημα αν θα προχωρήσει το κυανέρυθρο ενδιαφέρον ή όχι.

Πηγή: Panionianea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook