Video | Καραχάλιος: Μοναδική μου επιλογή – Θα δώσω και την ψυχή μου για τον ΟΦΗ και τον απίστευτο κόσμο του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζήσης Καραχάλιος μίλησε στο OFI TV για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ, τόνισε ότι ήταν η μοναδική του επιθυμία και υποσχέθηκε στον κόσμο πως θα δώσει τα πάντα. “Οι φιλοδοξίες μου με τον ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλες” τόνισε μεταξύ των άλλων.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου” είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και συνέχισε: “Ήμουν πολύ πιεσμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα που μιλούσαμε με την διοίκηση του ΟΦΗ, μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και έδειξα και εγώ πόσο πολύ ήθελα να έρθω”.

Όσον αφορά την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ υπογράμμισε πως “η πρώτη μου επιλογή και πρώτη μου επιθυμία ήταν να έρθω στον ΟΦΗ. Όσες προτάσεις και να είχα, επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί μου αρέσει το project που μου έχουν παρουσιάσει και πρόκειται για μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με απίστευτο κόσμο. Οι φιλοδοξίες και το κίνητρο μου με τον ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλες. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά στο γήπεδο και να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ ώστε να δώσω και την ψυχή μου για αυτήν την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook