Σκληρό “πόκερ” για Μανδά: “Επανέρχεται η Σίτι με νέα πρόταση – 15 με 18 εκ. ευρώ θέλει η Λάτσιο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπαράζ δημοσιευμάτων από την Ιταλία για το μέλλον του πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ που κατάφερε να θαμπώσει όλη την Ευρώπη, στην πρώτη του χρονιά στην Λάτσιο.

Το θέμα του ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Σίτι για τον Χρήστο Μανδά έχει επανέλθει από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και προηγήθηκε συνάντηση του Ιταλού εκπροσώπου του Χρήστου Μανδά Ντιέγκο Ταβάνο με τους ανθρώπους της Λάτσιο.

Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε η ύπαρξη πρότασης από την Μάντσεστερ Σίτι ύψους 12 εκ. ευρώ η οποία απορρίφθηκε από τους Ιταλούς καθώς ο Χρήστος Μανδάς κοστολογείται με πολύ μεγαλύτερο ποσό από τον πρόεδρο της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο.

Σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ, ο Χρήστος Μανδάς αποτελεί επιλογή του τμήματος scouting της Μάντσεστερ Σίτι και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πρόκειται να καταθέσει νέα, αυξημένη, πρόταση στην Λάτσιο για την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, οι Ρωμαίοι δεν συζητούν για πρόταση που θα είναι κάτω από 15 με 18 εκ. ευρώ με την αξία του Χρήστου Μανδά να δεκαπλασιάζεται σε λιγότερο από 10 μήνες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook