Στο “κάδρο” του ΟΦΗ και ο “αντί – Βούρος” – Έχει βρεθεί ο παίκτης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Γιάννη Χριστόπουλου, στον ΟΦΗ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές για να κλείσει και η έτερη υπόθεση του κεντρικού αμυντικού.

Ο 24χρονος στόπερ δεν θα συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης καθώς δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και ο ΟΦΗ που τον είχε στο κάδρο εδώ και αρκετό καιρό, πρόκειται να φορέσει τα “ασπρόμαυρα” και μάλιστα δεν αποκλείεται να βρίσκεται ακόμα και στην πρώτη προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας. Όπως γράψαμε χθες, η υπόθεση απόκτησης του βρίσκεται στην τελική ευθεία και πρόκειται να γίνει ο επόμενος παίκτης, χρονικά, μετά τον Ζήση Καραχάλιο που θα κλείσει.

Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ έχουν μπει στην τελική ευθεία για να κλείσουν την υπόθεση απόκτησης του έτερου κεντρικού αμυντικού. Όπως είχε γράψει το Gentikoule το περασμένο Σάββατο, εξαρχής το πλάνο του Τραϊανού Δέλλα και των ανθρώπων του ΟΦΗ ήταν να αποκτηθούν δύο στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Το ένα μέτωπο φαίνεται πως κλείνει με τον Γιάννη Χριστόπουλο και το άλλο βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να προχωρήσουν την υπόθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στόπερ πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν είναι Έλληνας, δίχως να έχει γίνει γνωστό κάποιο στοιχείο παραπάνω, και βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό. Τα χαρακτηριστικά που θέλουν στον ΟΦΗ, είναι παίκτη με εμπειρία που θα είναι ανώτερα από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ του και θα προορίζεται για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο ΟΦΗ έχει επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά έχοντας συγκεκριμένο παίκτη στο στόχαστρο του δίχως να έχει γίνει τίποτα γνωστό αλλά βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία με παραστάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook