ΟΦΗ: Κλείνει και ο Γιάννης Χριστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ τελειώνει και την τέταρτη του προσθήκη μέσα σε 10 ημέρες και όλα δείχνουν πως ο 24χρονος κεντρκός αμυντικός πρόκειται ν’ αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του.

Ο υψηλόσωμος στόπερ (1.91) φαίνεται πως πρόκειται ν’ ακολουθήσει τον δρόμο Τρίπολη – Ηράκλειο και θα αποτελέσει την τέταρτη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ μετά τους Μπόρχα Γκονθάλεθ, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Ζήση Καραχάλιο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο και μάλιστα εφόσον προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες, δεν αποκλείεται να έρθει άμεσα στο Ηράκλειο και να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της επόμενης Δευτέρας.

Το απόγευμα είχαμε αναφέρει πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν ψηλά στην λίστα του Τραϊανού Δέλλα καθώς είχε ξεχωρίσει τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό μεταξύ των επιλογών για την απόκτηση ενός από τους δύο στόπερ που πρόκειται ν’ αποκτηθούν στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν. Με την διαφαινόμενη απόκτηση του Γιάννη Χριστόπουλου, ο ΟΦΗ βάζει ακόμα έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, τον τρίτο στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν, ισχυροποιώντας τον ελληνικό κορμό του όπως εξαρχής ήταν ο στόχος του Τραϊανού Δέλλα και των ανθρώπων της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook