Θέμα: Ψηλά στην λίστα του ΟΦΗ ο Γιάννης Χριστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o 24χρονος στόπερ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του ΟΦΗ για την μια από τις δύο θέσεις για το κέντρο της άμυνας.

Το Gentikoule είχε αποκαλύψει από το περασμένο Σάββατο το πλάνο του ΟΦΗ για τις θέσεις των δύο στόπερ όπου εξαρχής στόχος ήταν ν’ αποκτηθεί ένας μικρότερος σε ηλικία, μέχρι 25 χρονών που θα έχει μεγάλες προοπτικές και για το μέλλον.

Ουσιαστικά, η αποχώρηση του Λουκάο είναι δεδομένη και στην θέση του είναι πολύ πιθανό να έρθει ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο 24χρονος στόπερ (γεν. 22/6/2000) που αποτελεί γέννημα – θρέμμα του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στην λίστα του Τραϊανού Δέλλα εδώ και αρκετό καιρό καθώς θεωρείται ένας κεντρικός αμυντικός με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο ρόστερ του ΟΦΗ και παράλληλα παρά τα 24 του χρόνια μετράει ήδη 44 συμμετοχές με την φανέλα των Αρκάδων.

Ο ίδιος δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ φέτος από τον Μίλαν Ράσταβατς και η παραμονή του Σέρβου τεχνικού αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο για να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα την περσινή σεζόν, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είχε παραχωρηθεί δανεικός στο πρωτάθλημα της Κροατίας όπου αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με την Σλάβεν Μπελούπο και το περσινό καλοκαίρι ξαναγύρισε στην Τρίπολη και τον Αστέρα.

Η επιλογή του Χριστόπουλου εντάσσεται στο πλαίσιο της ελληνοποίησης που έχει αποφασίσει ο ΟΦΗ και μένει να φάνει αν μετά τους Χατζηθεοδωρίδη και Καραχάλιο, θα γίνει ο τρίτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα έρθει στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook