ΟΦΗ: Τον ήθελε πολύ και τον πήρε

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Στην περίπτωση του Ζήση Καραχάλιου, ο ΟΦΗ έδειξε πόσο ήθελε τον ποδοσφαιριστή, κάνοντας τα πάντα για να τον φέρει στο Ηράκλειο, κάτι το οποίο κατάφερε «κλείνοντας» μία σημαντική μεταγραφή

Όπως αναφέραμε το βράδυ του Σαββάτου (22/06), ο Ζήσης Καραχάλιος πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, καθώς ο Όμιλος τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη για την μεταγραφή του. Στην περίπτωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, ο ΟΦΗ έδειξε πόσο ήθελε να κάνει δικό του τον Καραχάλιο κάτι το οποίο έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να γίνει το deal.

Ήταν στόχος από τον Μάιο

Ο Ζήσης Καραχάλιος αποτελούσε στόχος του ΟΦΗ από τον περασμένο Μάιο, καθώς αποτελεί ένας παίκτης που «κάνει» στον Τραϊανό Δέλλα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η υπόθεση Καραχάλιου δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του Μιγκέλ Μεγιάδο, καθώς ο ΟΦΗ ενδιαφέρθηκε για τον μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα πολύ πριν ο Αργεντινός αποτελέσει παρελθόν. Ο 28χρονος παίκτης αποτέλεσε στόχος του ΟΦΗ καθώς είναι ένας Έλληνας παίκτης, σε καλή ηλικία, και έχει υψηλό κίνητρο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι ο ΟΦΗ καταφέρνει να φέρει στο Ηράκλειο τον πρώτο του στόχο στην θέση του αμυντικού μέσου, τον παίκτη που βρισκόταν στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας.

Η επιθυμία του παίκτη και οι προτάσεις του ΟΦΗ

Η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα με κόσμο όπως είναι ο ΟΦΗ έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το Gentikoule. Oι άνθρωποι του ΟΦΗ βρισκόντουσαν σε συνεχή επαφή με τα αδέρφια Χριστοβασίλη για την αγορά του ποδοσφαιριστή, η ομάδα ανέβασε την αρχική προσφορά της και τελικά κατάφερε να κάνει δικό της τον Καραχάλιο ολοκληρώνοντας μία σημαντική προσθήκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook