Προκαλεί αίσθηση στην Ινδία η μεταγραφή του Τοράλ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μεγάλη έκταση έχει πάρει στην Ινδία η μεταγραφή του Τζον Τοράλ στην Mumbai City που βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωσή της

Αίσθηση έχει προκαλέσει στα ΜΜΕ της Ινδίας η επερχόμενη μεταγραφή του Τζον Τοράλ που αποχωρεί ως ελεύθερος από τον ΟΦΗ για να αγωνιστεί στην Mumbai City. Με το βιογραφικό του Ισπανού να είναι αρκετά «πλούσιο» καθώς περιλαμβάνει θητείες σε ομάδες νέων της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ, αλλά και χρονιές σε Ρέιντζερς, Μπέρμιγχαμ, Χαλ, Γρανάδα και όχι μόνο, τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν λόγο για μία σημαντική μεταγραφή, τόσο για την ομάδα της Βομβάης, όσο και για το Ινδικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα iftwc.com, αναφέρει ότι η μεταγραφή του Τοράλ δείχνει ότι το πρωτάθλημα της χώρας αποκτά «αυξανόμενη γοητεία», τονίζοντας ότι ο πρώην πλέον παίκτης του ΟΦΗ είναι πολύ ταλαντούχος και μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή. Παράλληλα, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος την Mumbai City που δείχνει τις φιλοδοξίες της φτάνοντας σε συμφωνία με τον έμπειρο μέσο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook