Απίστευτο: “Μάχη” των γιγάντων του Μάντσεστερ για τον Χρήστο Μανδά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φωτιά βάζουν ιταλικά δημοσιεύματα για το μέλλον του Χρήστου Μανδά με την Ιλ Μεσαντζέρο ν’ αποκαλύπτει πως η Σίτι ήταν εκείνη που έκανε πρόταση ύψους 12 εκ. ευρώ για την απόκτηση του ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και η Γιουνάιντεντ.

Η δουλειά και το χαμηλό προφίλ σε συνδυασμό με τις ικανότητες και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, φέρνουν ένα τεράστιο μέλλον για τον 22χρονο τερματοφύλακα που μόλις πριν από 8 μήνες βρισκόταν κάτω από την εστία του ΟΦΗ.

Πλέον το στάτους του έχει ξεφύγει, η Λάτσιο τον κοστολογεί για περισσότερα από 15 εκ. ευρώ ενώ οι Ιταλοί βάζουν φωτιά στο μέλλον του. Πριν από λίγες ημέρες, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκάλυψε την ύπαρξη πρότασης προς την Λάτσιο από ομάδα της Premier League ύψους 12 εκ. ευρώ και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Il Messaggero, αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι που θέλησε να πάρει τον Χρήστο Μανδά στην Αγγλία.

Ωστόσο, την ίδια ώρα σύσσωμος ο ιταλικός τύπος αναφέρει πως στο στόχαστρο της Λάτσιο βρίσκεται ο Μέισον Γκρίνγουντ που φέτος αγωνίστηκε στην Ισπανία ως δανεικός από την Γιουνάιντεντ. Η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ προκειμένου να παραχωρήσει τον Άγγλο διεθνή στην Λάτσιο, θέλει ένα ποσό της τάξης των 40 εκ. ευρώ με τους Ιταλούς να προσφέρουν 30 εκατομμύρια. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην γειτονική χώρα, εκτός των χρημάτων που προσφέρει η Λάτσιο, είναι και η πώληση του Μανδά στην Γιουνάιντεντ προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά.

Και όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στις αρχές του Ιούνη όπου φαίνεται πως αναμένεται ένα πολύ καυτό καλοκαίρι για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook