Δίπλα στους μαχητές της ζωής ο ΟΦΗ: Έρχονται κοινές δράσεις με το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αντιπροσωπεία του ΟΦΗ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στους χώρους της Θεραπευτικής Κοινότητας όπου αναμένεται να ξεκινήσει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο ΟΦΗ εκπροσωπήθηκε από τον Ηλία Πουρσανίδη, τον Μανώλη Βογιατζάκη και την Εύη Νιόπλια και πως οι δύο πλευρές πρόκειται να πραγματοποιήσουν κοινές δράσεις για το μέλλον ώστε ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Κρήτης να σταθεί δίπλα στους μαχητές της ζωής και του αγώνα που δίνουν τόσο εκείνοι όσο και τα μέλη του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια κάτω από αντιξοότητες.

Η ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη:

Με μεγάλη χαρά τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ φιλοξένησαν στο χώρο τους στελέχη της OFI Crete F.C. , συγκεκριμένα τον κ. Ηλία Πουρσανίδη, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή, τον κ. Μανώλη Βογιατζάκη, Διευθυντή Επικοινωνίας και την κα Εύη Νιόπλια αρμόδια για τις δράσεις CSR της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το έργο του ΚΕΘΕΑ και τη φιλοσοφία του. Στη συζήτηση, με ενθουσιασμό, διαπιστώσαμε κοινά σημεία μεταξύ της απεξάρτησης και του αθλητισμού, σε επίπεδο αξιών και στόχων. Επιπλέον, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα συνεργασίας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας γύρω από τα θέματα εξαρτήσεων αλλά και για τηναντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΟΦΗ που στέκεται πλάι μας και την έχουμε σύμμαχο σ´έναν αγώνα ζωής!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook