Φάκελος στόπερ: Πάει για δύο μεταγραφές ο ΟΦΗ – Τα χαρακτηριστικά που θα έχουν

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασης του Πραξιτέλη Βούρου και γνωρίζει το Gentikoule εξηγεί τι μεταγραφές πρόκειται να γίνουν στην θέση του στόπερ

Ένα κεφάλαιο έκλεισε στον ΟΦΗ με την αποχώρηση του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε έναν εκ των βασικών επιλογών του εκάστοτε προπονητή της ομάδας.

Ο Βούρος όμως αποτελεί πλέον παρελθόν και μία από τις προτεραιότητες του ΟΦΗ είναι να βρουν τον αντικαταστάτη του, έχοντας στόχο να πραγματοποιήσουν δύο μεταγραφές στόπερ. Θυμίζουμε άλλωστε ότι στο φινάλε της σεζόν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Κώστας Γιαννούλης, κάτι το οποίο δημιουργεί ένα ακόμα «κενό» στο ρόστερ.

Πάει για δύο μεταγραφές

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο ΟΦΗ θα κινηθεί για δύο μεταγραφές στόπερ, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να έχουν καταλήξει -σε συνεννόηση με τον Τραϊανό Δέλλα- στα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.

Βασικό μέλημα του ΟΦΗ είναι η απόκτηση ενός βασικού στόπερ ο οποίος να είναι ισάξιος ή ακόμα και καλύτερος του Πραξιτέλη Βούρου, όντας σε θέση να δώσει την απαραίτητη σταθερότητα στην αμυντική γραμμή. Παράλληλα, στόχος είναι η απόκτηση ενός νεαρότερου παίκτη σε ηλικία, ο οποίος από την μία θα μειώσει τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ, ενώ θα αποτελέσει και μία επένδυση με το «βλέμμα» -και- στο μέλλον.

Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Λουκάο

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις στις δύο αυτές υποθέσεις και να έχουμε ακόμα και ανακοινώσεις. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, από την στιγμή που ο ΟΦΗ θέλει να αποκτήσει δύο στόπερ, οι πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ ο Λουκάο μειώνονται, καθώς θυμίζουμε ότι το εξάμηνο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Μένει όμως να φανεί τι θα αποφασίσει η διοίκηση, καθώς δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό.

Η πεντάδα των στόπερ

Εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτηση των δύο στόπερ, η πεντάδα που θα έχει στη διάθεσή του για το κέντρο της άμυνας ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι η εξής: {μεταγραφή βασικού}, {μεταγραφή νεαρού}, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χνάρης. Βέβαια εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος τίποτα δεν μπορεί να είναι οριστικό, όμως προς το παρόν αυτό είναι το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook