Η Ουκρανία έκανε την ανατροπή και είναι ακόμα ζωντανή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Ουκρανία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Σλοβακία, αλλά με μαγική ανατροπή πήρε τεράστια νίκη με 2-1 και έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης για τους “16”.

Μετά την “σφαλιάρα” της πρεμιέρας από τη Ρουμανία, η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σλοβακία στο ημίχρονο και με το ένα πόδι… εκτός διοργάνωσης, αλλά έβγαλε αντίδραση και με μαγική ανατροπή πήρε τη νίκη (2-1) που την βάζει στο κόλπο της πρόκρισης, με τον 5ο Όμιλο να παίρνει… φωτιά!

Ο ΑΓΩΝΑΣ

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ουκρανία να ισοφαρίζει γρήγορα. Η ομάδα του Ρεμπρόφ ξεχύθηκε στην κόντρα, ο Ζιντσένκο γύρισε την μπάλα και ο Σαπαρένκο ανενόχλητος από την καρδιά της περιοχής πλάσαρε υποδειγματικά τον Ντουμπράβκα για να κάνει το 1-1. Χωρίς φάση το παιχνίδι μετά την ισοφάριση των Ουκρανών, με τους Σλοβάκους να οπισθοχωρούν κάπως δείχνοντας ότι “βολεύονται” με την ισοπαλία, μετά από τη νίκη τους στην πρεμιέρα επί του Βελγίου. Στο 74′ η Ουκρανία βγήκε ταχύτατα στην κόντρα με δύο παίκτες, όμως Γιάρεμτσουκ και Μούντρικ δεν συνεννοήθηκαν, με τον πρώτο να δίνει πάσα στον δεύτερο όταν εκείνος ήταν σε πλάγια θέση και το σουτ του να αποκρούεται από τον Ντουμπράβκα με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού. Η Ουκρανία δεν σταμάτησε να ψάχνει την ανατροπή και την βρήκε στον 80′! Ο Σαπαρένκο έκανε τρομερό γέμισμα στον Γιάρεμτσουκ, εκείνος κατέβασε με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα και πλάσαρε τον Ντουμπράβκα για το 2-1!

ΓΚΟΛ: 17′ Σρανζ / 54′ Σαπαρένκο, 80′ Γιάρεμτσουκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / 84′ Γιάρεμτσουκ
ΚΟΚΚΙΝΗ: – / –
ΔΟΚΑΡΙ: – / 34′ Τίμτσουκ, 74′ Μούντρικ
STATS: Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έγινε ο πρώτος σκόρερ της Ουκρανίας με τρία γκολ σε τελική φάση EURO, ξεπερνώντας τον Αντρέι Σεβτσένκο.

Σλοβακία: Nτουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο (67′ λ.τρ. Όμπερτ), Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα (60′ Μπένες), Σρανζ (86′ Σάουερ), Μπόζενικ (60′ Στρέλετς), Χαράσλιν (67′ Σούσλοβ).

Ουκρανία: Τρούμπιν, Τίμτσουκ, Ζαμπάρνι, Ματβιγιένκο, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο (90+2′ Tαλοβιέροφ), Μπράζκο (85′ Σίντορτσουκ), Σουντάκοφ, Γιαρμολένκο (67′ Ζουμπκόφ), Μούντρικ (85′ Μαλινόβσκι), Ντόβμπικ (67′ Γιάρεμτσουκ).

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook