Τζον Τοράλ: Τα “όχι” στην Ελλάδα και το ηγεμονικό συμβόλαιο στην Ινδία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα δείχνουν πως ο Ισπανός μέσος αφήνει το Ηράκλειο και την Ελλάδα για λογαριασμό της Ινδίας Mumbai City και το Gentikoule αποκαλύπτει όλο το story των προηγούμενων εβδομάδων.

Ο Τζον Τοράλ πρόκειται ν’ αφήσει την Ελλάδα και την Ευρώπη, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στον ΟΦΗ για ν’ αγωνιστεί στην Ασία και την Mumbai City που του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μέχρι το 2026. Κόντρα σε όλα όσα γράφονται δεξιά και αριστερά και τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, οι συνολικές απολαβές του Τοράλ δεν θα φτάσουν το 1 εκ. ευρώ.

Ωστόσο και πάλι πρόκειται για ένα συμβόλαιο που ελάχιστες ομάδες μπορούν να δώσουν στην Ελλάδα με τις πληροφορίες του Gentikoule ν’ αναφέρουν πως ο Ισπανός μέσος θα πάρει, για κάθε έναν από τους δύο, λίγο πάνω από 300.000 ευρώ. Άρα συνολικά, εφόσον ο Τοράλ παραμείνει στην Ινδία μέχρι την λήξη του συμβολαίου του, θα γίνει πλουσιότερος κατά 600 χιλιάδες ευρώ. Χρήματα που δεν θα τα έβρισκε στην Ελλάδα, προφανώς ούτε και στον ΟΦΗ.

Όμως εδώ κάπου μπαίνει το συναίσθημα για τον Ισπανό. Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Ισπανός μέσος είχε στα χέρια του προτάσεις από δύο άλλες ομάδες της Super League 1. Προτάσεις που παρότι οικονομικά ήταν αρκετά καλές o ίδιος δεν μπήκε καν στην διαδικασία για να τις συζητήσει γιατί όπως έλεγε και στο περιβάλλον του “στην Ελλάδα δεν πρόκειται να παίξω αντίπαλος του ΟΦΗ”.

Άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, η τριετία που πέρασε στο Ηράκλειο αποτέλεσε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, ο ίδιος – το γνωρίζει όλη η πόλη – είναι δεμένος και με τον ΟΦΗ και με το περιβάλλον του γνωρίζοντας και εκείνος αλλά και η οικογένεια του αρκετή αγάπη.

Η πρόταση της ομάδας της Βομβάης ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες και βέβαια το οικονομικό δέλεαρ ήταν αρκετά μεγάλο για να μπορεί ν’ αντισταθεί. Άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δική του επιθυμία, εφόσον είναι δυνατόν, και της οικογένειας του είναι να παραμείνουν μόνιμα στην πόλη, ήδη η σύζυγος του δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ενώ και ο ίδιος έχει προχωρήσει σε διάφορες επενδύσεις.

Στο ερώτημα γιατί τράβηξαν χρονικά οι επαφές ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ισπανό; Είναι προφανείς οι λόγοι. Εξαρχής, από τα τέλη Μάη, είχε πει με ειλικρίνεια ότι επιθυμεί να πάρει χρόνο γιατί ήθελε μια τελευταία ευκαιρία για να παίξει εκτός Ελλάδας, εξ ου και δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία συζητήσεων με άλλες ομάδες από την χώρα μας – κάτι που το σεβάστηκαν απολύτως και από την πλευρά του συλλόγου. Η ειλικρινής και έντιμη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν εκείνη με την οποία πορεύτηκαν μέχρι την στιγμή που έσκασε η πρόταση από την Ινδία και όχι κάποιον τυχαίο σύλλογο της χώρας.

Η Mumbai City δεν αγωνίζεται μόνο στο πρωτάθλημα της Ινδίας αλλά έχει προκριθεί ήδη στο Ασιατικό Champions League όπου οι στόχοι είναι ιδιαίτερα ψηλοί και μάλιστα οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ινδοί τον είχαν στα ραντάρα τους παρακολουθώντας τον εδώ και αρκετό καιρό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook