Γιακουμάκης: “Η Κρουζ Αζούλ βρίσκεται σε ψηλότερο επίπεδο από το MLS”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για την μεταγραφή του στην Κρουζ Αζούλ επισημαίνοντας πως μεταπήδησε σε σύλλογο που βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από το MLS, σημειώνοντας πως η νοοτροπία στο Μεξικό είναι πολύ διαφορετική στη διαχείριση μιας ήττας.

Ο διεθνής φορ μεταπήδησε έναντι 10 εκατ. ευρώ από την Ατλάντα στην Κρουζ Αζούλ με το συνολικό κόστος της μεταγραφής συνυπολογίζοντας και τις αποδοχές του από το τετραετές συμβόλαιο να υπερβαίνει τα 25 εκατ. ευρώ!

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ήταν κάτι που ήθελα πολύ να συμβεί. Η Κρουζ Αζούλ μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση μου.

Η Κρουζ Αζούλ είναι ασφαλώς μια ομάδα που βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από το MLS. Είναι μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους, ρεκόρ και προσπαθεί να κατακτήσει κάθε τρόπαιο», τόνισε αρχικά ο Γιακουμάκης προσθέτοντας: «Προσωπικά λατρεύω να δουλεύω για τέτοιες ομάδες και να παίζω σε τέτοιους συλλόγους επειδή οι προσδοκίες είναι υψηλές. Το κίνητρο πάντα υπάρχει εκεί. Για μένα δεν είναι εντάξει να χάνεις κάποιες φορές. Είναι ένα άσχημο πράγμα στο MLS να αποδέχεσαι την ήττα, θεωρείται λογικό. Το μισώ αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook