Σημασία έχει πως θα είναι όταν μπει στο αεροπλάνο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ έχει ολοκληρώσει δύο μεταγραφικές προσθήκες και συνεχίζει τις επαφές με παίκτες προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος όταν μπει στο αεροπλάνο για την Ολλανδία

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ συνεχίζεται με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, να πραγματοποιούν επαφές και να βρίσκονται σε επαφή με τον Τραϊανό Δέλλα προκειμένου να αποκτηθούν οι κατάλληλοι παίκτες. Βρισκόμαστε στις 20 Ιουνίου, δηλαδή 10 ημέρες πριν την πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο ΒΑΚ.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο μεταγραφικές προσθήκες, εκείνες των μπακ με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και τον Μπόρχα Γκονζάλεθ να έχουν ανακοινωθεί, ενώ πέρα από τις αποχωρήσεις και τις προωθήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν γίνει, έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο ο Χουάν Νέιρα. Σημασία έχει το πως θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ όταν ο ΟΦΗ θα μπει στο αεροπλάνο στις 12 Ιουλίου για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας, εκεί όπου ο Δέλλας θα κληθεί να «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook