Mαχλάς: “Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η καλύτερη επιλογή για την Εθνική Ελλάδας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μαχλάς, με τον παλαίμαχο επιθετικό να μιλάει για την εποχή ”Ιβάν Γιοβάνοβιτς” στην Εθνική Ελλάδος, τον Γιάννη Κωνσταντέλια , αλλά και το Euro 2024 το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα της Γερμανίας.

Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ο Κωνστνατέλιας είναι ένα μικρό παιδί με μεγάλο μέλλον, είναι πολύ όμορφο να τον βλέπεις να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο με κάθε τρόπο και να τον εκτιμούν όλοι οι φίλαθλοι ανεξαρτήτως ομάδας».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Δεν το ήξερα και κρέμασα κρυφά τα παπούτσια μου, ο ίδιος μου είχε πει να μην κάνω καμία βλακεία και σταματήσω την καριέρα μου, έκανε πράγματα και θαύματα στον ΑΠΟΕΛ, προσπάθησε να με μεταπείσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Εγώ γύρισα εδώ , ήμουν στον ΟΦΗ και ανακατεύτηκα με τα διοικητικά της ομάδας».

Προσθέτοντας : «Ότι καλύτερο για την Εθνική ο Ιβάν , έκανε μία φοβερή αρχή ο Μάκης με την επιλογή του Γιοβάνοβιτς για την άκρη του πάγκου του, έχει δείξει τι άνθρωπος είναι. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον ίδιο, είναι τόσο πολύ καλός άνθρωπος όσο και προπονητής , μπορεί να στάζω μέλι αλλά το εννοώ, είναι στην καλύτερη του φάση και ξέρει τι θέλει και ο ίδιος».

Ενώ για το Euro 2024: «Είναι αναγνωριστικά τα πρώτα παιχνίδια. Εκτός από τη Γερμανία , όλα τα φαβορί δεν ξεκίνησαν καλά. Γίνονται και εκπλήξεις, αλλά νομίζω ότι είναι ένα τουρνουά που σου αρέσει να το βλέπεις».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook