Φωτάκης στο Gentikoule: «Έχουμε πίστη για την δικαίωση του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του και την αισιοδοξία του ότι ο ΟΦΗ θα κερδίσει (και) αυτήν την μάχη της αδειοδότησης εξέφρασε με δηλώσεις του στο Gentikoule ο Μανώλης Φωτάκης.

Ο έμπειρος νομικός που ρίχνεται ξανά στην… «μάχη» της αδειοδότησης τόνισε στο Gentikoule ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στην Σούπερ Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. «Πάμε στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αισιόδοξοι και με την πίστη ότι θα δικαιωθούμε. Ο ΟΦΗ έχει ρυθμίσει όλες τις οφειλές και με την δυναμική που διαθέτει η ομάδα της Κρήτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αφού το θέμα της βιωσιμότητας της είναι αυταπόδεικτο» είπε χαρακτηριστικά στο Gentikoule ο Μανώλης Φωτάκης.

Όσον αφορά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, όπου ο ίδιος έδωσε το παρόν, έκανε λόγο για «αυτονόητη απόφαση» τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ δεν είχε κανένα φόβο εν αντιθέσει με άλλες ομάδες… «Έγινε το αυτονόητο για τον ΟΦΗ γιατί αυτό που κατέκτησε, το κατέκτησε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και κανένας δεν μπορεί να του το στερήσει» ήταν τα πρώτα του λόγια για να συνεχίσει: «Σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε για πιθανή αφαίρεση βαθμών του ΟΦΗ γιατί εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα. Αυτό το πρόβλημα το έχουν άλλες ομάδες».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook