Ψηλά στην λίστα του OΦΗ ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o 26χρονος αριστερός μπακ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά σε προτεραιότητα για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Τοράρινσον.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ που προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τον Παναιτωλικό μετρώντας στο προηγούμενο πρωτάθλημα 31 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού με τον οποίο έκανε και τις πρώτες του εμφανίσεις στην Super League, είναι αγγλοαναθρεμμένος καθώς σε πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ και της Μπρέντφορντ ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα σε ηλικία 19 χρονών.

Στα 26 του χρόνια προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, βασικό στέλεχος της ομάδας του Αγρινίου με τον Γιάννη Πετράκη να τον εμπιστεύεται πλήρως και εκείνος να τον δικαιώνει πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης είναι μια από τις περιπτώσεις αριστερών μπακ που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του προπονητή του ΟΦΗ. Όλα τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι μέσα στα “θέλω” του ΟΦΗ και του Τραϊανού Δέλλα: Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν που ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν στην Super League 1, είναι Έλληνας και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, όντας ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το όνομα του φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας του Τραϊανού Δέλλα που παράλληλα εξετάζει και άλλους παίκτες από το εξωτερικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook