Με ήττα έκλεισε μια κάκιστη χρονιά για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναιτωλικός πέτυχε το δεύτερο διπλό του στο Ηράκλειο κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 2-1 σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο κόσμος την στιγμή της αλλαγής του Κώστα Γιαννούλη.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΟΦΗ

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ με το γνώριμο 4-2-3-1 και αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Για τελευταία φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε ο Κώστας Γιαννούλης που κρέμασε τα παπούτσια του μετά το σημερινό παιχνίδι ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε φανέλα βασικού, για πρώτη φορά στον Γιάννη Θεοδοσουλάκη που χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός μπακ.

Ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, Θεοδοσουλάκης, Γιαννούλης, Λουκάο και Τοράρινσον στην άμυνα με τους Γαγιέγος και Γκλάζερ τα δύο αμυντικά χαφ, ο Τοράλ έπαιξε σε ελεύθερο ρόλο και οι Ισέκα, Αποστολάκης, Ριέρα στην επίθεση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ντουάρτε να βγάζει την σέντρα και ο Καρέλης με ένα καταπληκτικό βολ πλανέ έκανε το 0-1 για τον Παναιτωλικό. Ο ΟΦΗ στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο, ο Δέλλας ήταν αρκετά δυσαρεστημένος με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση και ν’ απειλούν την εστία του Χριστογεώργου.

Ο ΟΦΗ… εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά το 20′ – 25′ όπου σε αυτό βοήθησε και η αγωνιστική άνοδος των Τοράλ, Αποστολάκη που μπήκαν στην εξίσωση και η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε με τον Ισέκα να στέλνει στο δοκάρι την κεφαλιά. Ο ΟΦΗ πίεζε συνεχώς στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού δίχως ωστόσο να γίνει περισσότερο απειλητικός και τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στ’ αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα με το γκολ του Κρητικού επιθετικού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για τον Παναιτωλικό όπως και το πρώτο: Με γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ευκαιρία τους στην επανάληψη πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Μπουζούκη να σκοράρει από το κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ. Μάλιστα ο χαφ του Παναιτωλικού δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε ως δείγμα σεβασμού απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις και τελικά στο 68′ κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι με τον κορυφαίο παίκτη του ΟΦΗ, τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο νεαρός χαφ του ΟΦΗ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τοράλ έκανε το 1-2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook