Oι προαναγγελίες των αγώνων της 7ης αγωνιστικής των Playouts

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Δείτε τις προαναγγελίες των αγώνων για την 7η αγ. των Super League Playouts.

Το θέμα από την Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής: 

“Διαβάστε τις προαναγγελίες των αγώνων της 7ης αγωνιστικής ημέρας των Stoiximan Super League Playouts:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, δύο στην Τρίπολη και μια στο Περιστέρι για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος, ο Αστέρας έσπασε αυτό το σερί με νίκη με 3-1 στην Αρκαδία στις 28 Ιανουαρίου 2024.

Μέχρι τώρα έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές για τη διαδικασία των Playouts με όλες τις αναμετρήσεις να έχουν διεξαχθεί στην Τρίπολη και να έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλίες. Οι δύο με 1-1 και η άλλη χωρίς να σημειωθεί γκολ.

Ο Ατρόμητος έχει τρεις νίκες στις πέντε τελευταίες φορές που υποδέθηκε τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες με 0-0 τη φετινή χρονιά και με 1-1 στις 6 Μαρτίου 2021.

Ο Αστέρας επικράτησε τελευταία φορά στο Περιστέρι στις 17 Μαρτίου 2013 με 2-0 και εκείνη ήταν η τρίτη και τελευταία του νίκη επί του Ατρομήτου σε εκτός έδρας παιχνίδι τους.

19 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΓΚΟΛ: 24-15

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες δύο φορές για τη φετινή σεζόν και έχουν αναδειχθεί ισόπαλες και στις δύο αναμετρήσεις. Αρχικά με το εντυπωσιακό 4-4 στην Καισαριανή και στη συνέχεια το 1-1 στις Σέρρες για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος.

Η Πανσερραϊκός στην έδρα του για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playouts έχει τρεις αναμετρήσεις, όπου σημείωσε δύο νίκες, αφού επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ.

Η Κηφισιά στα τρία εκτός έδρας της είχε μια ήττα από το Βολο με 4-1 και δύο νίκες με Αστέρα στην Τρίπολη (2-1) και Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-1).

Αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση της Κηφισιάς στη Super League, αφού έχει υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία και στα 32 παιχνίδια της σε κανονική διάρκεια και Playouts έχει 6 νίκες – 10 ισοπαλίες και 16 ήττες, ενώ ο συντελεστής τερμάτων της ήταν 38-66.

1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

– ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΓΚΟΛ: 1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ

Σε πέντε διαδοχικές αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος ο Βόλος είχε διατηρήσει το αήττητο και αυτό έσπασε στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Β’ Γύρο, όπου η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με 2-1 στο Βόλο.

Η μοναδική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ως γηπεδούχου για το πρωτάθλημα με το Βόλο ήταν στις 11 Δεκεμβρίου 2021 με 3-2. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει μέχρι κρατήσει το αήττητο της εκεί στις άλλες τρεις αναμετρήσεις, με δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Η μοναδική αναμέτρηση τους για τα Super League Playout ήταν στις 17 Απριλίου 2021 σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Βόλο και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Γκολ υπάρχουν και στις πέντε αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ το μοναδικό 0–0 έχει εμφανιστεί στην έδρα του Βόλου το 2021-22.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 4-5″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook