Θέλει την νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν και του Γιαννούλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Να διατηρήσει το αήττητο και να καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλεϊ άουτ θα επιδιώξει σήμερα (20:00, Live GENTIKOULE – ΣΠΟΡFM 104,2) ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο στο φινάλε των πλεϊ άουτ (7η αγωνιστική) και στο “αντίο” στα γήπεδα του του Κώστα Γιαννούλη.

Τελευταίο φετινό ματς για τον ΟΦΗ, που υποδέχεται τον Παναιτωλικό (20:00, Live GENTIKOULE – ΣΠΟΡFM 104,2) στο “Θ. Βαρδινογιάννης” για την 7η αγωνιστική των πλεϊ άουτ.

Μπορεί η αναμέτρηση να μην έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για αμφότερους τους αντιπάλους, ωστόσο κρητική ομάδα θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο στην έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος και να καταφέρει παράλληλα να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλεϊ άουτ, στο τελευταίο ματς στην καριέρα του Κώστα Γιαννούλη.

Ο Τραϊανός Δέλλας υπολογίζει στους:

Χριστογεώργο, Baumann, Lucão, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Gallegos, Neira, Toral, Riera, Αποστολάκη, Glazer, Κουτεντάκη, Bakic, Baku, Iseka, Jimenez, Phellype, Mosquera, Θεοδοσουλάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Leroy Abanda, Miguel Mellado και Ανδρέας Αδαμάκης και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Matheus Bressan, Manuel Καλαφάτης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Ο Περράκης του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Μπουξμπάουμ και Χριστοδούλου, ενώ στο var oρίστηκε ο Γκάμαρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook