Σε φουλ εξέλιξη ο σχεδιασμός του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και μέσα στον Μάη αναμένονται οι πρώτες κινήσεις. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Οκτώ ημέρες πριν την ολοκλήρωση, και επίσημα της χρονιάς με τον ΟΦΗ να δίνει το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αξιολόγηση του ρόστερ από τον Τραϊανό Δέλλα έχει ολοκληρωθεί, ο ίδιος σε άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ έχει ξεκινήσει να οργανώνει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένα ρόστερ, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, θα είναι ένα μείγμα της φετινής βάσης ενώ στο κομμάτι των ανανεώσεων είναι δεδομένο πως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι πρόκειται ν’ αποχωρήσουν από το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να σημειωθούν εξελίξεις μόνο σε αυτόν τον τομέα αφού το ρόστερ του ΟΦΗ θα αλλάξει αρκετά την επόμενη χρονιά.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πέραν των ποδοσφαιριστών με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο ο ΟΦΗ και για τους οποίους ο Δέλλας έχει πει χαρακτηριστικά ότι “θέλω να έχουμε μια βάση για την επόμενη σεζόν”, θα δούμε και ποδοσφαιριστές που πρόκειται να φύγουν δανεικοί αλλά και ενδεχομένως να έχουμε ακόμα και αποχώρησεις κάποιων εξ’ αυτών που δεν θα μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Προφανώς και σε προτεραιότητα τίθενται τα θέματα εκείνων που μένουν ελεύθεροι και τους οποίους θέλει ο ΟΦΗ να διατηρήσει στο ρόστερ του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook