Ο κορμός του ΟΦΗ και η στροφή προς την ελληνική αγορά ενόψει καλοκαιριού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αξιολόγηση του Τραϊανού Δέλλα ενόψει της συνέχειας των play outs και τα βλέμματα για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού για τη νέα χρονιά.

Το γεγονός ότι το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν 12 συμβόλαια, για τα οποία αναφερθήκαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας πως οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι πρόκειται να ξεκινήσουν μόλις κλειδώσει και μαθηματικά το φινάλε της χρονιάς, δίνει την ευχέρεια στον ΟΦΗ να έχει το βλέμμα του από τώρα στην σεζόν 2024 – 2025.

Προφανώς και ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν περιμένει τα έξι τελευταία παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του όμως η αγωνιστική συμπεριφορά, η προσπάθεια που θα δείξουν αλλά και ο εσωτερικός στόχος που έχει τεθεί και είναι η πρώτη θέση στα play outs, και αν θα επιτευχθεί είναι στοιχεία που θα παίξουν τον ρόλο τους στις τελικές αποφάσεις.

Άλλωστε νωπές είναι οι μνήμες από την τραυματική παρουσία του ΟΦΗ στα play outs της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 όπου αρκετοί παίκτες που γνώριζαν πως θα φύγουν, παρουσιάστηκαν εντελώς αδιάφοροι με αποτέλεσμα να τσαλακωθεί πάρα πολύ η εικόνα της ομάδας με αποκορύφωμα την ήττα εντός έδρας από τον Ιωνικό και το 5-0 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όλα αυτά που αναλύουμε παράπανω έχουν ως φυσικό επακόλουθό και τα βλέμματα του ΟΦΗ στην ελληνική αγορά ενόψει του καλοκαιριού αφού στόχος είναι να ενισχυθεί αυτό το στοιχείο που τα δύο τελευταία χρόνια έχει εκλείψει από το ρόστερ του.

Ειδικά αν προχωρήσουμε σε συγκρίσεις σε σχέση με το τι συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια όπου ο ΟΦΗ έπαιζε με 6 και 7 Έλληνες στην 11αδα του, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει πλέον, η στροφή προς την ελληνική αγορά είναι επιβεβλημένη. Άλλωστε, όπως έχουμε επισημάνει πριν από λίγες ημέρες, είναι ειλημμένη η απόφαση για την προώθηση παιδιών από την Κ19 προς την πρώτη ομάδα προκειμένου ν’ ακολουθήσουν τα βήματα των Αποστολάκη, Θεοδοσουλάκη, Σημαντηράκη, Αδαμάκη και Καλαφάτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook