Αποθέωση για Μανδά από τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Λάτσιο: “Είναι ένας mini Περούτσι – Θυμίζει τον Νόιερ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μάσιμο Νέντσι αποθεώσε τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ ενώ αποκάλυψε πως τον παρακολούθησε για πρώτη φορά στο φιλικό του ΟΦΗ με την Φιορεντίνα.

“Μέλι” έσταζε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λάτσιο που αποχώρησε από την ομάδα της Ρώμης μαζί με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Νέντσι μίλησε σε λογαριασμό του Instagram που ασχολείται με τους τερματοφύλακες και του ζητήθηκε η γνώμη του τόσο για τον Προβεντέλ, όσο και για τον Χρήστο Μανδά που πλέον πήρε τα γάντια του βασικού γκολκίπερ της Λάτσιο μετά τον τραυματισμό του διεθνούς Ιταλού.

Ο Μάσιμο Νέντσι δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με μερικούς από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του παρελθόντος αλλά και του παρόντος βάζοντας το όνομα του Μανδά δίπλα σε εκείνα των Περούτσι και Νόιερ.

Χαρακτηριστικά ο Μάσιμο Νέντσι είπε για τον Χρήστο Μανδά: «Τον είδα με τον ΟΦΗ στη Φλωρεντία για το Κόνφερενς Λιγκ (μάλλον ξέχασε ότι ήταν φιλικό). Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο τρόπος που μπλοκάρει τα σουτ. Μπλοκάρει πολύ δύσκολα σουτ και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην προπόνηση. Δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά είναι ένας μίνι Περούτζι (3 φορές τερματοφύλακας της σεζόν στη Serie A με τη φανέλα των Γιουβέντους και Λάτσιο), πιστέψτε με. Είναι πολύ δυνατός, αποκρούει σουτ που άλλοι δε μπορούν να αποκρούσουν. Τον βοηθήσαμε πολύ στην προπόνηση, ειδικά στην τεχνική. Δεν είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις το ντεμπούτο σου στο ντέρμπι της Ρώμης. Τον ρωτήσαμε αν ήταν έτοιμος να παίξει και αυτός μας απάντησε πως ήταν το όνειρο του. Στην προπόνηση πάντα είναι χαμογελαστός και ζεί ένα όνειρο. Ακόμα είναι στα πρώτα του βήματα και μπορεί να βελτιωθεί πολύ. Ο τρόπος που πέφτει με τα πόδια θυμίζει τον Νόιερ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook