Ο Τοράρινσον στο Ισραήλ για ΟΦΗ, Γκλάζερ: “Είπα αμέσως το ναι, εξαιρετικός παίκτης ο Νταν”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μονομαχία των δύο ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για μια θέση στον τελικό του Nations League μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ του Ισραήλ.

Ισραήλ και Ισλανδία πρόκειται ν’ αναμετρηθούν την Πέμπτη στην Βουδαπέστη με το νικητή να διεκδικεί ένα εισιτήριο, μέσω του τελικού των play offs, στο Euro 2024.

Όπως ήταν φυσιολογικό, το γεγονός ότι Γκλάζερ και Τοράρινσον πρόκειται να τεθούν αντίπαλοι την Πέμπτη, δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ του Ισραήλ με τον Γκούτι Τοράρινσον να παραχωρεί συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport5.co.il.

Ο Ισλανδός αριστερός μπακ του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην μονομαχία με τον Νταν Γκλάζερ και αρχικά ο “Γκούτι” είπε: “Έχουμε μια ελπιδοφόρα ομάδα με κάποιους έμπειρους και το έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν. Δουλεύουμε καλά μαζί και ελπίζουμε να είμαστε καλοί στα παιχνίδια που έρχονται”.

Όσον αφορά την πορεία της Εθνικής Ισλανδίας, ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τόνισε πως “πάντα υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μια ομάδα δεν έχει καλή πορεία. Είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων γιατί έχουμε δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο που είχε μεγάλες αλλαγές τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό περιβάλλον και και έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας αλλά αυτό συμβαίνει σε μια νέα ομάδα”.

Παράλληλα, ο Γκούτι Τοράρινσον απάντησε για το αν… στοιχημάτισε με τον Νταν Γκλάζερ για το μεταξύ τους παιχνίδι πλέκοντας το εγκώμιο του συμπαίκτη του στον ΟΦΗ: “Είναι άριστος επαγγελματίας και εξαιρετικός παίκτης. Έχω χάσει το μέτρημα με πόσες μπάλες έχει σώσει για εμάς από όταν ήρθε στην ομάδα. Κάθε ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη όπως ο Νταν και είναι καλύτερο που τον έχουμε μαζί μας και όχι απέναντι μας”.

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος έχει παίξει σε Σουηδία, ΗΠΑ και τώρα στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ υπογραμμίζοντας πως “πάντα ήθελα να δοκιμάζω ένα διαφορετικό περιβάλλον. Ερχόμενος από την Ισλανδία, ήταν πολύ καλή η ευκαιρία για μένα να ζήσω σε ένα πιο θερμό κλίμα σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η οικογένεια μου πραγματικά της αρέσει η Ελλάδα και μόλις ήρθε η πρόταση του ΟΦΗ αποφασίσαμε αμέσως να πούμε το ναι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook