Πρώτα “κλειδώνει” η χρονιά, μετά οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετές είναι οι υποθέσεις που παραμένουν ανοικτές ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και στον ΟΦΗ δεν θα γίνει καμία συζήτηση αν δεν τελειώσει και μαθηματικά η υπόθεση παραμονή.

Με την χρονιά να έχει ήδη ξεφύγει από τους αρχικούς στόχους του ΟΦΗ και την συμμετοχή του στα play outs, γίνεται ολοφάνερο και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο – μέσω και όσων είπε ο Δέλλας – πως οι επτά, έξι πλέον, αγωνιστικές θα χρησιμεύσουν και για την δική του αξιολόγηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προφανώς βέβαια ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα περιμένει έξι παιχνίδια για να βγάλει τα συμπεράσματα του για την στελέχωση του ρόστερ του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά. Βέβαια, εδώ πρέπει να επαναλάβουμε για ακομα μια φορά πως τον ερχόμενο Ιούνιο ολοκληρώνονται 12 συμβόλαια συνολικά (μεταξύ αυτών και ο Μπάκου που είναι δανεικός) ωστόσο κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική.

Ωστόσο την ίδια ώρα, από την πλευρά του ΟΦΗ δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση και με κανέναν ποδοσφαιριστή εάν δεν “κλειδωθεί” και μαθηματικά ο τελευταίος στόχος που απέμεινε μέχρι τον ερχόμενο Μάη. Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι στιγμής, στον ΟΦΗ δεν έχουν μιλήσει με κανέναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και η κουβέντα θα γίνει από την αρχή.

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο είναι τα εξής: Σωτηρίου, Λάρσον, Λουκάο, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Νέιρα, Μεγιάδο, Τοράλ, Μπάκου, Φελίπε, Μοσκέρα

Αυτοί που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια είναι οι Θεοδοσουλάκης, Χιμένεθ, Ισέκα, Μπάκιτς, Κουτεντάκης, Γκλάζερ, Ριέρα, Αποστολάκης, Αδαμάκης, Γαγιέγος, Μαρινάκης, Αμπάντα, Σημαντηράκης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσσάν, Καλαφάτης, Μπάουμαν, Χριστογεώργος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook