Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ έπαιζε τελικό, ο Παναθηναϊκός το έφερε στα ίσα κι έχασε καθαρές ευκαιρίες μένοντας στο τέλος στο 2-2. Φωνές των πράσινων για τη διαιτησία”.

To10.gr: “Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε απρόσεκτος στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» αφήνοντας έτσι δύο απρόσμενους βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ (2-2) στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Superleague. Στην 4η θέση το τριφύλλι πλέον”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο με 2-2 και μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής το τριφύλλι θα μπει ως τέταρτο στα playoffs και στο -4 από την κορυφή.”

Gazzeta.gr: “Σε συναρπαστικό ματς στο οποίο ο ΟΦΗ προηγήθηκε δυο φορές, ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε στην ισοπαλία, χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο”.

Sport-fm.gr: “Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά με τον ΟΦΗ να προηγείται, αλλά έφτασε στην ισοφάριση, έχασε πολλές φάσεις για το 1-2 και βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ από το πουθενά, ενώ ο Σπόραρ τον γλίτωσε από ήττα (2-2)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook