Ξανά διαθέσιμη από σήμερα η κάρτα φιλάθλου για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει οδηγίες στον κόσμο για το πως θα προμηθευτεί την κάρτα φιλάθλου ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, για να παρακολουθήσεις το μεγάλο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που θα γίνει την Κυριακή (3/3) στις 7.30 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Η έκδοση της κάρτας φίλου, θα ξεκινήσει την Παρασκευή (1/3, 2.30μμ) απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την μπουτίκ του συλλόγου, πίσω απο τη θύρα 1, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Επίσης, ηλεκτρονικά απο την πλατφόρμα της ticketmaster έκδοση κάρτας φίλου, θα γίνεται απο την Παρασκευή (1/3, 2.30μμ), μέχρι και την ώρα του αγώνα, την Κυριακή (3/3, 7. 30μμ).

Η έκδοση κάρτας φίλου γίνεται:

-Την Παρασκευή (1/3), απο τις 2.30μμ, έως και τις 9μμ απο την μπουτίκ της ομάδας και τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πίσω απο τη θύρα 1.

-Το Σάββατο (2/3), απο τις 10 πμ έως και τις 3μμ, απο την μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.-Την Κυριακή (3/3), απο τις 10 πρωί, μέχρι τις 10 το βράδυ, απο την μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πίσω απο τη θύρα 1.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κάρτα φίλου ΟΦΗ 2023-24:

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ εκδίδεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

– ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα, στα παιχνίδια της ομάδας μας στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης,.

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ κοστίζει 15 ευρώ και τα έσοδα της, διατίθενται για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος διαθέτει 10 αγωνιστικά τμήματα (Βόλεϊ, Μπάσκετ, Στίβος, Πόλο, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Σκάκι, Άρση Βαρών, Πυγμαχία, Τροχοσανίδα) και πάνω απο 1500 αθλητές, στις τάξεις του.

-Για τα παιδιά μέχρι 12 ετών, εφ’ όσον συνοδεύονται ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ. Είναι μια προσφορά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στα παιδιά και τους σημερινούς, αλλά και αυριανούς φιλάθλους της ομάδας μας.

-Για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, είναι απαραίτητη, η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.
-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται κάθε μέρα απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1, γήπεδο ΟΦΗ).`

-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται ηλεκτρονικά, μέσα απο την πλατφόρμα, της Ticketmaster, στο παρακάτω link:
https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html…
-Για πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook