Δώρα του ΟΦΗ στον Βόλο και ήττα που τον κρατάει χαμηλά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στον Βόλο, είχε την ευκαιρία να πάρει μια νίκη με την οποία θα ξεμπέρδευε οριστικά όμως με τρία γκολ – δώρα της άμυνας του ηττήθηκε με 3-1.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ, κόντρα στον Βόλο, με επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής προχωρώντας σε ολικό ροτέισον θέλοντας να δώσει ανάσες λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών: Ο Μπάουμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Λάρσον, Βούρος, Λουκάκο και Αμπάντα.

Μεγιάδο και Γκλάζερ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με το Νέιρα σε θέση “10” και τους Μπάκου, Ριέρα, Φελίπε ν’ αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ που είχε μπει ήδη καλύτερα από τους γηπεδούχους και στο 12ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Ο Νέιρα πάτησε την μπάλα δεξιά για τον Λάρσον που με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό “γάμα” της εστίας του Κόβακς κάνοντας το 0-1.

Ο ΟΦΗ είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και πίεζε τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Μπάουμαν. Ο Ανδριανός χαρίστηκε μάλιστα στο σκληρό παιχνίδι του Βόλου δίχως να τιμωρήσει με κάρτες τους γηπεδούχους με τον ΟΦΗ να έχει πάει το παιχνίδι στο δικό του τέμπο ψάχνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στην περιοχή του Κόβακς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 31ο λεπτό με μπόλικη δόση τύχης όταν ο Ντε Καμπς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, η μπάλα βρήκε στον Βούρο – άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μπάουμαν που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Στο 40ο λεπτό ο Δέλλας χρειάστηκε ν’ αναπροσαρμόσει τα πλάνα του αφού ο Νέιρα αποχώρησε τραυματίας με τον τεχνικό του ΟΦΗ να ρίχνει στο παιχνίδι τον Χεσούς Χιμένεθ.

Και ενώ στο δεύτερο ημίχρονο περίμενε κανείς πως ο ΟΦΗ θα ήταν καλύτερος, ήρθαν τα δώρα που είχαν να κάνουν την εμφάνιση τους αρτκετό καιρό. Δώρα της άμυνας και φτηνά γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ από τον Βόλο με αποτέλεσμα να έρθει μια ήττα που δεν τον βάζει σε περιπέτειες αλλά τον κρατάει στην τσίτα.

Ο Βόλος δίχως να είναι καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να εκμεταλλευτεί δύο φτηνά λάθη της άμυνας του ΟΦΗ σκοράροντας, στο ένα έπειτα από εκτέλεση φάουλ και στο άλλο μετά από πλάγιο άουτ. Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε εννέα λεπτά (61′ – 70′) με τους Σιέλη και Μπερτόγλιο, ο ΟΦΗ ανέστησε τον Βόλο που δεν είχε κερδίσει για 10 συνεχόμενα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook