Ανακατεύει την τράπουλα ο Δέλλας για το παιχνίδι με τον Βόλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ πρόκειται να γίνουν για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο ΟΦΗ θ’ αντιμετωπίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με στόχο τη νίκη που θα τον βγάλει οριστικά και αμετάκλητα από τις όποιες, γκρίζες σκέψεις μπορεί να υπάρχουν βάσει βαθμολογίας.

Παράλληλα μια νίκη επί του Βόλου θα δώσει μεγάλη ώθηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Ο προπονητής του ΟΦΗ σκοπεύει ν’ ανακατέψει την τράπουλα, δίχως ωστόσο να φανερώσει τις σκέψεις του σε αυτήν την πολύ μικρής διάρκειας προετοιμασία που τον στέλνει απευθείας από τα Γιάννενα στον Βόλο.

Με τους Μπάκιτς και Τοράλ να παραμένουν στο Ηράκλειο αφού είναι τιμωρημένοι, θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ. Ο Δέλλας που δεν αφήνει στην άκρη το αγαπημένο του 4-2-3-1 αναμένεται ν’ αλλάξει τους δύο κεντρικούς του χαφ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι.

Αυτήν την στιγμή, πιθανότεροι αντικαταστάτες του θεωρούνται οι Νέιρα, Μεγιάδο με τον Δέλλα να δείχνει μια πρότιμηση στους δύο Αργεντινούς αφήνοντας την Κυριακή στον πάγκο τον Γκλάζερ ενώ εάν θέλει να δώσει ανάσες στον Γαγιέγος τότε δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Ισραηλινός.

Ο Δέλλας βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη συγκυρία να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τους δύο τιμωρημένους, και κατά συνέπεια Νέιρα, Γκλάζερ, Γαγιέγος, Μεγιάδο παίζουν για τρεις θέσεις.

Η επιστροφή του Έρικ Λάρσον στην αποστολή φαίνεται πως θα επιφέρει και μια αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ από εκεί και πέρα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παρουσία των Βούρου, Λαμπρόπουλου και Τοράρινσον στην άμυνα. Ο Μπάουμαν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ ενώ η καλή εμφάνιση του Λουίζ Φελίπε στα Γιάννενα δεν αποκλείεται να τον φέρει και στην βασική ενδεκάδα.

Ο “Τράι” δοκίμασε, για πρώτη φορά στην Ήπειρο, τον Ισέκα ως δεξιό εξτρέμ, δίχως ωστόσο ο Βέλγος να μπορέσει να προσαρμοστεί παίζοντας στα άκρα της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook