Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την κάρτα φιλάθλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο για τους τρόπους διάθεσης της κάρτας φιλάθλου ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενημερώνει τα μέλη του και τους φίλους της ομάδας μας, ότι προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στους φιλάθλους του ΟΦΗ, που ήδη έχουν προμηθευτεί ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, για έκδοση εισιτηρίου, στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ θα εκδίδεται ξανά απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απο την Παρασκευή (1/3, 2.30μμ), απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την μπουτίκ του συλλόγου, πίσω απο τη θύρα 1.

Επίσης και ηλεκτρονικά απο την πλατφόρμα της ticketmaster έκδοση κάρτας φίλου, θα γίνεται απο την Παρασκευή (1/3, 2.30μμ), μέχρι και την ώρα του αγώνα, την Κυριακή (3/3, 7. 30μμ).

Η έκδοση κάρτας φίλου θα γίνεται:

-Την Παρασκευή (1/3), απο τις 2.30μμ, έως και τις 9μμ απο την μπουτίκ της ομάδας και τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

-Το Σάββατο (2/3), απο τις 10 πμ έως και τις 3μμ, απο την μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

-Την Κυριακή (3/3), απο τις 10 πρωί, μέχρι τις 10 το βράδυ, απο την μπουτίκ και τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με επίσημα προϊόντα του συλλόγου, θα είναι ανοιχτά, όλη την εβδομάδα (10πμ-6μμ) για τις αγορές σας.

Την Κυριακή (3/3) ημέρα του αγώνα, θα είναι ανοιχτή όλη μέρα, αλλά και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκο (μέχρι τις 10μμ).

Για πληροφορίες, επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο 2810-311525.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook