Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπάουμαν

Ο Ελβετός δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχεται, έκανε ένα λάθος στο τέλος που δεν στοίχησε με άστοχη έξοδο.

Μαρινάκης

Ταλαιπωρήθηκε από τον Τούτου στο πρώτο ημίχρονο, δίκαια έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Δέλλα.

Τοράρινσον

Ο Ισλανδός στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά δεν είχε προβλήματα με τον Ροσέρο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετές επιθετικά προϋποθέσεις.

Λαμπρόπουλος

Σταθερός αμυντικά, λόγω της πίεσης του ΠΑΣ υποχρεώθηκε αρκετές φορές να διώχνει την μπάλα. Εξαιρετικός στο δεύτερο και στα ατομικά μαρκαρίσματα.

Βούρος

Βοήθησε παρά πολύ στο χτίσιμο του παιχνιδιού, Έπαιξε ο δεξιός μπακ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Τούτου

Γαγιέγος

Δυσκολεύτηκε αρκετά στο να κρατήσει μπάλα αντιμετώπισε προβλήματα με την πίεση των γηπεδούχων και έκανε πολλά λάθη

Μπάκιτς

Από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ όχι μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε αλλά γιατί έβγαλε δυναμισμό μέσα στο γήπεδο πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και κρατήσει ζωντανό τον ΟΦΗ με την επιμονή του και το πείσμα του.

Τοράλ

Αντιμετώπισε δυσκολίες με τα παρκαρίσματα των παικτών του πας πέρα από μία Πασά στο πρώτο στην πρώτη φάση δεν φάνηκε καθόλου.

Μπάκου

Δεν ήταν αρνητικός είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρεις λεπτά πάλεψε σε όλο το παιχνίδι και βελτιώσει την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο με ατομικές προσπάθειες.

Ριέρα

Δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του μετά το πρώτο εικοσάλεπτο έπαιζε και στο κέντρο αλλά άφησε προσπάθειες ημιτελής.

Ισέκα

Δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς με αποτέλεσμα να έχει μόνο μία τελική προς την αντίπαλη εστία στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε στα άκρα της επίθεσης δίχως αποτέλεσμα.

Αλλαγές

Λουίζ Φελίπε

Κράτησε μπάλα αρκετές φορές βοήθησαν στην ανάπτυξη παιχνιδιού της ομάδας του και είχε και δύο τελικές στο διάστημα που αγωνίστηκε θετική παρουσία του.

Λουκάο

Θετικός στο ντεμπούτο του ο Βραζιλιάνος. Προσαρμόστηκε αμέσως καθάρισε όλες τις φάσεις στις οποίες συμμετείχε και η εικόνα του είναι πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον.

Μεγιάδο

Σουλούπωσε αρκετά την ανασταλτική λειτουργία το ΟΦΗ. Πήρε όλες τις πρώτες φάσεις μπροστά από την άμυνα του ΟΦΗ προωθούσε σωστά το παιχνίδι απέφυγε τα λάθη.

Νέιρα

Έδωσε μεγαλύτερη πνοή δημιουργικά πήρε πολλές πρωτοβουλίες και χάρη στην δική του παρουσία ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα στροφές στο δημιουργικό κομμάτι.

Μοσκέρα

Θετικός ο κολομβιανός έπειτα από αρκετό καιρό είχε ισορροπία στο παιχνίδι του και πολύ καλή συνεργασία με τον Τοράρινσον. Δημιούργησε πολλά προβλήματα από τα αριστερά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook